Team Implementatie & servicedesk

(Ervaren) Servicedesk medewerker

 

Jouw functie

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verantwoordelijk voor de ondersteuning. Wij leveren verschillende oplossingen aan klanten in de onderwijssector, waaronder ons financieel softwarepakket WIS Collect. Je beantwoordt vragen van klanten die betrekking hebben op de online software en het gebruik ervan en lost eventuele problemen op. De volgende punten zitten onder andere in jouw takenpakket:

 • Het signaleren, registreren en afhandelen van vragen van de klanten, zowel telefonisch als per e-mail;
 • Het identificeren en waar mogelijk verhelpen van klachten;
 • Het schrijven van documentatie en actief bijhouden van onze online servicedesk;
 • Input leveren op verbetering van onze software;
 • Testen van nieuwe versies van onze softwarediensten;
 • Meedenken met je collega’s hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen.

Onze servicedesk is elke dag van 08:30 tot 17:00 bereikbaar, dit zullen globaal dan ook je werktijden zijn. De voorkeur gaat uit naar een fulltime invulling van deze functie, maar parttime (minimaal 3 dagen) is ook mogelijk. Kortere werkdagen (bijvoorbeeld elke dag van 09:00 tot 15:00 ) is ook een mogelijkheid.
Je collega zegt het volgende over WIS: ‘Hard werken, met een goede dosis (droge) humor, zorgt voor de perfecte werksfeer bij WIS!’

 

Hiervan profiteer jij

Een leerzame functie met talloze doorgroeimogelijkheden. WIS groeit door en jij groeit met ons mee. Wij waarderen jouw prestaties en bieden jou kansen in de vorm van een persoonlijk opleidingsbudget en verschillende trainingsmogelijkheden. Zo haal je het beste uit jezelf!

Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 • Een salaris tussen de €1950,- en €2800,- bruto per maand (bij 40 uur), afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, persoonlijk opleidingsbudget en gerichte trainingen;
 • Flexibiliteit rondom het aanpassen van werktijden/vrije dagen in de schoolvakanties;
 • Veel gezamenlijke activiteiten, zoals uitgebreide lunches, leuke uitjes, onze jaarlijkse zomer-BBQ, nieuwjaarsborrel en diverse etentjes buiten het werk om.

 

Jouw profiel

Aangezien jij als eerste onze klanten te woord staat, is het belangrijk dat je communicatief vaardig en klantgericht bent. Nauwkeurig werken is erg belangrijk, zodat je alles op orde hebt en zo snel mogelijk kan schakelen. Ook is het fijn als je je niet snel van de wijs laat brengen. Als het even wat drukker is, maken ze jou niet gek. Daarnaast beschik je over:

 • Een MBO 4 of HBO diploma, bijvoorbeeld in de richting van administratie of IT;
 • Affiniteit met online programma’s;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ervaring op het gebied van klantcontact en/of servicedesk werkzaamheden is een pluspunt;
 • Kennis op het gebied van administratieve processen is een pluspunt;
 • Ervaring is fijn, maar als jij net bent afgestudeerd ben je ook van harte welkom om te solliciteren!

Als je een IT achtergrond hebt, is dat een pré, maar je hoeft geen technische ICT-guru te zijn om succesvol te zijn in deze job.

 

Wie zijn wij?

Al ruim 20 jaar levert WIS innovatieve standaard softwareoplossingen voor de breedte van het onderwijs. Met WIS Communicator, WIS Collect en de VO App bieden we een uitgebreid portfolio voor het onderwijs. Deze toepassingen helpen veel onderwijsinstellingen bij het beheersen en automatiseren van hun processen op het gebied van communicatie en financiën.

WIS is gevestigd in Gouda en momenteel zijn er 25 medewerkers werkzaam. Door de 100% onderwijsfocus zijn we een echte specialist binnen deze sector en bedienen we inmiddels meer dan één miljoen leerlingen, studenten en hun ouders.

Werken bij WIS is leerzaam én gezellig. We zijn een hecht team en helpen elkaar waar we kunnen. Onze organisatie is sociaal, informeel en transparant. 

 


Kom jij ons team versterken?

Graag ontvangen we jouw CV+sollicitatiebrief per mail op info@wis.nl Als je nog vragen hebt, bel ons en vraag naar Mels Graveland of Ronald Timmerman voor meer informatie.